Back to top

Rècord de participació i de solidaritat en la Caminada Reus - La Pineda

Més de 1.100 esportistes han contribuït en la recaptació d'un total de 2.300 euros en benefici a la "Fundació Amics Joan Petit".
Imatge de la Caminada Popular Reus - La Pineda

L'Any Joan Petit i la caminada popular més famosa de Reus, units en la lluita contra el càncer. D'aquesta combinació només en poden sortir coses molt positives com són dos rècords històrics. La marxa Reus - La Pineda ha aconseguit recaptar enguany un total de 2.318 euros i hi han participat més de 1.100 esportistes. Gent de totes les edats que ha volgut aprofitar aquest diumenge primaveral per treure a passejar la seva solidaritat.

La Caminada Reus - La Pineda ha volgut acollir-se als actes que s'emmarquen dins el Torneig Joan Petit. Reus és enguany la ciutat amfitriona d'aquesta iniciativa que té com a objectiu recaptar fons per combatre el càncer infantil.

Tot i que la inscripció a la caminada ha estat gratuïta, els participants han pogut contribuir a la causa gràcies a una urna situada tant a la sortida de la ruta, el Parc de Mas Iglesias, com en l'arribada, als Pins del Mariscal de Vila-seca.