Rècord de participació a la Cursa Nocturna de Sant Jaume

MARIA VALLVÉ

La setena edició de la Cursa Nocturna de Sant Jaume bat rècords de participació. Fins a 400 corredors van inscriure’s a la cursa, que partia de les Piscines Municipals i passava per camins rurals fins arribar a Riudoms.

Enguany, com a novetat, la prova comptava amb un sistema de cronometratge a través de xips per tal de verificar els resultats en cas de dubte.

400 corredors s’han aplegat en la setena edició de la Cursa Nocturna de Sant Jaume, batent així el seu rècord de participació. Els corredors han partit de les Piscines Municipals de Reus i, després de donar-hi un parell de voltes, s’han dirigit cap a Riudoms, i en rodejar el Club de Futbol Baix Camp i han tornat cap a la meta, a les mateixes piscines, després d’haver recorregut 10.000 metres.

Als tres primers en arribar, l’organització de la cursa els premia amb un tractament de depilació làser, valorat en 1690, 990 i 600 euros respectivament. Però l’objectiu dels corredors, principalment, era un altre.

Enguany, com a novetat, la prova es cronometrava amb xip per tal de descartar qualsevol dubte en cas que l’arribada a la meta fos molt renyida.

Però no va fer falta, perquè els primers en arribar ho van fer espaiadament. Pedro Ortega, en categoria masculina, i Pilar Rus, en la femenina, han estat els guanyadors d’aquesta última edició de la Nocturna de Sant Jaume.