Back to top

Rècord de participants en la caminada popular nocturna de Castellvell

Castellvell del Camp ha acollit aquest cap de setmana la vint-i-sisena caminada popular, amb rècord de participants. Joves i adults han completat els 12 quilòmetres del recorregut que, més que una cursa, és una activitat esportiva per passar-s'ho bé.
caminada nocturna

Prop de 400 persones han participat a la caminada popular de Castellvell. Una activitat que, any rere any, ha anat aplegant més gent, sobretot vinguda de Reus i de les poblacions del voltant. Un dels organitzadors, Baldiri Jordà, explica que "de fa 3 o 4 anys cap aquí cada any es va superant, superant, superant... i va venint més gent, més que res, joventut".

La caminada surt del poliesportiu i consta d'uns 12 quilòmetres. El recorregut, però, varia cada any, per fer l'activitat més amena i gaudir de diferents paisatges. Entre els participants hi ha persones de totes les edats. "És una caminada familiar", assegura Sergio Martín, que ja fa uns quants anys que hi participa.

Hi ha caminants que fan el circuit amb poc més de dues hores, mentre que d'altres sobrepassen, de llarg, les tres hores. El punt d'arribada és, de nou, el poliesportiu.