Back to top

Recta final de les obres del tanatori de Reus

Les obres del Tanatori de Reus acabaran al mes de setembre. Es tracta d'unes reconstruccions que estan únicament destinades a millorar les condicions dels usuaris que el visiten. Sales de vetlles i de cerimònies més amples i diàfanes són algunes de les remodelacions del projecte.
Imatge de l'interior de la sala de vetlles

Falta menys d'un mes perquè les remodelacions dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp es donin per finalitzades, un projecte compost de diverses remodelacions en el recinte, com l'ampliació d'un passadís, la sala de vetlles i la sala de cerimònies de la primera planta.

El principal objectiu d'aquestes obres és optimitzar la comoditat dels individus que visiten tant les sales com el passadís, ja que quan els espais de vetlla estaven plens, els usuaris havien de sortir a l'exterior trobant-se en un passadís on es produïen incomoditats i congestió de circulació.

La nova superfície del vetllatori ocuparà més de 300 metres quadratsEl material estrella d'aquesta construcció és la fusta, un element que a més de tenir una funció estètica, aporta una reducció de la reverberació que es pugui ocasionar en l'interior.

Els patis laterals de què disposa la sala de vetllatori són dos dels espais que, gràcies a les façanes de vidre, aportaran la llum natural que necessita tant la sala com el passadís.

A mesura que han anat cobrant forma les remodelacions, els serveis tècnics han reformulat la disposició de la sala de vetlles per prestar tot el protagonisme a la claraboia que, segons els plans, tindrà a sota seu una taula de vidre on s'hi deixaran els llibres de condol de les diverses sales de vetlla del tanatori.

El pressupost invertit en aquests treballs superen els 305.000 euros.

Paraules clau: