Back to top

El Reddis no aconsegueix remuntar davant la Sènia

El Club de Futbol Reddis ha caigut derrotat (2-4) davant el Club de Futbol la Sènia. Un partit que han dominat els visitants, però quan els locals han començat a imposar-se ja ha estat massa tard.
Reddis - La Senia

La Sènia s’ha imposat des dels primers minuts i al 7’, Callarisa ja ha fet el primer gol després d’una jugada conjunta. El mateix jugador ha anotat el segon dos minuts després. Semblava que el partit s’estava equilibrant, però Pol Rodríguez ha posat el 0-3 al marcador al minut 39’. Marcel Guiu ha protagonitzat el primer gol dels locals al minut 42’, però la Sènia encara volia dir la seva abans d’entrar al túnel de vestidors i Capitan ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb l’1 a 4 a l’electrònic. A la represa, el Reddis ha començat a tenir més oportunitats i Marcel Guiu ha tornat a fer gol al 53’, però no han pogut materialitzar cap oportunitat més.

Només queden dues jornades de Segona Catalana. Després d’aquesta derrota, el Reddis se situa a la 10a posició amb 41 punts. El pròxim partit dels blanc-i-blaus serà contra el Club de Futbol Cambrils Unió, dissabte 19 de maig a les 17:45h.

Paraules clau: