El Reddis perd el primer partit a casa

SILVIA ANDREO

El filial roig-i-negre, ha perdut el primer partit de la temporada a casa en el derbi provincial contra el Morell

Tot i que els reusencs s’han avançat al marcador al minut 5 de joc amb un gol de penal que ha transformat Víctor Garrido, el Morell de Joan Antoni Pallarès ha creat més ocasions i ha estat més efectiu. Al 33 ha arribat l’empat després d’una rematada de cap de Miranda i 3 minuts després Samu Blanes ha posat el 1 a 2 definitiu. Els visitants encara han pogut marcar més gols i el Reddis que ha sortit amb més empenta a la segona meitat també ha gaudit d’alguna oportunitat clara però el marcador ja no s’ha mogut. Un Morell amb moltes cares conegudes, com els ex roig-i-negres Borja Abenia, Marc Carrasco, Angel Blasco, o David Sangrà s’ha emportat els 3 punts i són tercers a la classificació. El Reddis és sisè i el  proper diumenge jugarà a les 12 del migdia a Rubí contra el Joventut 25 de setembre.