El Reddis torna a alçar el vol

El Club Futbol Reddis surt victoriós en el partit contra el Torreforta (3-2) i suma dues victòries consecutives, una fita anhelada per l'equip, ja que la irregularitat ha marcat la dinàmica dels blancs-i-blaus durant aquesta temporada.
Gol de Karen per fer el 2-1 a la primera meitat

El Club Futbol Reddis s'ha enfrontat aquest cap de setmana al Torreforta, rival directe en la lluita pel play-off d'ascens a Primera Catalana.

Els d'Ambròs Segura han dominat el matx des de l'inici, i al minut 4, Marc Benito ha culminat en gol una gran jugada col·lectiva. El Torreforta però no s'han arronsat i al minut 17, Sergi Reales ha igualat el marcador després d'una errada defensiva dels locals. Responia el Reddis al minut 22 amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha acabat al fons de la porteria, golàs de Karen. A falta de cinc minuts per finalitzar la primera part Rubén Chueca no ha fallat després de transformar un penal en contra dels blanc-i-blaus. Abans d'entrar al túnel de vestidors Ethan Alexis ha volgut dir la seva i amb un xut de falta ha introduït directament la pilota a porteria per fer pujar el 3-2 al marcador.

Així s'ha arribat a la mitja part, i així ha finalitzat el partit, que ha acabat amb una lluita de forces sense crear més perill. Amb aquesta victòria el Club Futbol Reddis escala fins a la sisena posició amb 35 punts. La propera cita dels de Segura serà a casa del líder, el Camarles el 25 de febrer a dos quarts de cinc de la tarda.