Back to top

REDESSA 1 vol arribar al 80% d'ocupació

REDESSA 1 ha remodelat les seves instal•lacions i ha modernitzat els espais per adequar-se al nou perfil d'emprenedors joves. Aquesta ha estat una de les inversions més importants que el consistori ha realitzat en l'àmbit de REDESSA 1, destinant-hi 75.000 euros. La remodelació del centre d'empreses preveu captar nous emprenedors i augmentar la seva ocupació fins a un 80%.
Remodelació REDESSA 1

Vint-i-tres anys després de la seva inauguració, REDESSA 1 ha remodelat les seves instal·lacions. La nova decoració és el punt fort del centre d'empreses que ha modernitzat el menjador i el hall principal amb butaques, sofàs i diverses zones de descans. Per altra banda, també s'ha instal·lat il·luminació LED i la renovació de la pintura dels despatxos amb tons càlids per així adequar-se a l'entorn de treball.

Uns canvis que han costat 75.000 euros, per la qual cosa converteix la remodelació en una de les inversions més importants que s'ha realitzat a REDESSA 1.

"El que fem en aquest àmbit és assessorar als emprenedors i acompanyar aquestes persones que volen iniciar una empresa. Especialment, són gent jove", explica l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Actualment, el centre d'empreses té una ocupació del 66%. La previsió és que aquesta modernització augmenti l'ocupació i capti nous emprenedors fins arribar al 80%. REDESSA 1 continua en la línia del lema 'sortir de l'ou' que dóna oportunitats a joves emprenedors. Els preus van des de 99 euros al mes el despatx i 149 el local.