Back to top

Registren brots de COVID a Reus, Tarragona, Salou i Vila-seca

S'han confirmat 18 nous positius i més d'un centenar de persones es troben en seguiment.

El Departament de Salut ha registrat quatre nous brots al Camp de Tarragona. Concretament, a les poblacions de Reus, Tarragona, Salou i Vila-seca. 

En el cas de Reus es tracta d'un brot que afecta una família. Quatre positius que s'haurien donat en l'àmbit familiar. Ara bé, 33 persones es troben en seguiment per haver estat en contacte amb algú dels confirmats. 

A Tarragona també s'ha notificat un brot en quatre membres d'una família. En aquest cas hi ha 23 persones que es troben en seguiment a l'espera dels resultats de les proves. A Salou s'hauria registrat un brot que afecta a cinc amics. 33 persones es troben en seguiment. El cas de Vila-seca també és una família, de cinc membres. En aquest cas 23 persones es troben en quarantena. 

Calma i responsabilitat

Davant de les informacions al voltant dels brots que es van registrant arreu, les administracions reclamen responsabilitat, fer ús de totes les mesures de seguretat possibles per garantir que la transmissió del virus es redueixi al màxim i fer cas de les autoritats sanitàries. Amb tot, també n'hi ha que demanen calma. 

Paraules clau:

Notícies relacionades