Back to top

Relleu al capdavant de la Guàrdia Urbana de Reus

Pedro Muñoz substitueix a Ricard Pagès com a cap de la policia local de la ciutat. Pagès ha ocupat el càrrec des de l'any 2013.

Pedro Muñoz és el nou cap de la Guàrdia Urbana de Reus. Aquest dimecres, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha signat el decret de nomenament de Muñoz com a màxim responsable del cos. D'aquesta manera substituirà a Ricard Pagès, que des de 2013 ocupava les funcions per encàrrec de l'alcaldia. 

Qui és Pedro Muñoz?

Pedro Muñoz, de 54 anys, és llicenciat en Dret i va ingressar a la Guàrdia Urbana de Reus el 1990, on fins ara ha ocupat els càrrecs d'agent, caporal, sergent i sotsinspector. Muñoz ha guanyat el concurs oposició obert per l'Ajuntament de Reus per ocupar la plaça d'Inspector del cos municipal de seguretat. Ara ha de completar el procés amb la realització del corresponent curs d'inspector a l’Escola de Policia de Catalunya.

L'alcalde ha signat el decret de nomenamet donat que el Cap de la Guàrdia Urbana és el membre de la plantilla de major graduació i que, en cas d'empat, correspon a l'alcalde de fer el nomenament d'acord als principis d'objectivitat, mèrit i capacitat.

Agraïments a Pagès

Pedro Muñoz i Ricard Pagès Guàrdia Urbana de Reus

Pellicer ha agraït a Ricard Pagès la tasca desenvolupada, ha desitjat encerts a Muñoz, i ha aprofitat per posar en valor el model policial de la Guàrdia Urbana de Reus, fonamentat en quatre pilars: la prevenció, la col·laboració entre cossos de seguretat, la presència i pressió policials i la proximitat amb la ciutadania.

La Guàrdia Urbana de Reus és una policia professional i moderna. I és així perquè el model policial està orientat al ciutadà; perquè hi ha una interacció directa entre els guàrdies i la ciutadania que permet millorar les seves condicions de vida i la seva seguretat. Vetllar pel benestar dels reusencs i les reusenques. Aquesta és la missió de la Guàrdia Urbana de Reus, i així continuarà sent”, ha afirmat l'alcalde.

Paraules clau:

Notícies relacionades