Remuntada per endur-se el triomf en territori hostil

El Reus Deportiu s'imposa al PHC Sant Cugat que, en la primera meitat de matx, s'avançava per 2 a 0 al marcador (2-3). Els de Jordi Garcia han sabut plantar cara als del Vallès Occidental amb dos gols d'Àlex Rodríguez i un de Marc Julià a la represa, que han permès endur-se els tres punts cap a la capital del Baix Camp.
Imatge de l'encontre entre el PHC Sant Cugat i el Reus Deportiu

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

El Sant Cugat ha posat les coses molt difícils al Reus. Primer partit de l'OK Lliga a casa pels del Vallès Occidental, amb una afició entregada que ha motivat als locals a sortir endolladíssims. Més confiats s'han tornat els vermells-i-negres, quan, al minut 8 de partit, Pau Gilabert ha fet el primer gol local aprofitant una falta directa (1-0). Els contracops dels santcugatencs han desorientat a un Reus que ha vist com, abans d'arribar al descans, Gabarra ha aprofitat una bola refusada per fer pujar el 2 a 0 a l'electrònic. Sense massa ocasions pels del Baix Camp, s'ha arribat al descans.

Convençut, el Reus ha tornat a pista amb la voluntat de sumar al marcador, i els de Jordi Garcia s'han convertit amb clars dominadors del matx a la segona meitat. Després d'innumerables ocasions, Àlex Rodríguez ha fet el 2 a 1, i ell mateix ha aconseguit posar les taules al marcador 9 minuts després aprofitant el refús d'un penal que havia xutat segons abans (2-2). Amb la desena del Sant Cugat, Marc Julià no ha fallat i, a tres minuts pel xiulet final, el Reus ha aconseguit sortir il·lès de l'encontre guanyant per la mínima (2-3).

Amb aquesta victòria els roig-i-negres sumen dues victòries consecutives en competició regular. Ara mateix se situen segons a la taula classificatòria a falta de disputar-se els dos partits ajornats amb motiu de la Copa Continental. El proper encontre serà a casa davant el Calafell, dissabte a les nou del vespre.