Remuntada i victòria del Reus Deportiu

SILVIA ANDREO Els roig-i-negres que han disputat la primera jornada de lliga han gunyat el Liceo amb idèntic resultat que la passada temporada, 4 a 5. Els de Mariotti han estat capaços de remuntar un 3 a 0 i emportar-se el triomf d’una de les pistes més complicades.
 Reacció i victòria del Reus Deportiu a la pista del Liceo. Els roig-i-negres s’enfrontaven al conjunt gallec amb la baixa important de Marc Coy. El partit s’ha posat en contra aviat pels de Mariotti. Al minut 2 Josep Lamas ha obert el marcador.Al 8 Toni Pérez ha pogut fer el 2-0 amb un penal que ha enviat el pal. Però Dava Torres  ja s’ha encarregat de marcar el segon al 17 de joc. A un quart d’hora del final el mateix jugador ha anotat el 3 a 0 pel conjunt local. El Reus però no s’ha rendit i el gol de Platero en el mateix minut ha donat fe als roig-i-negres. Raül Marin al 39 ha fet pujar el 3 a 2 al marcador per arribar a uns 5 minuts finals d’infart. Joan Salvat per partida doble ha aconseguit posar per davant el seus i Marin ha donat més marge encara anotant el 3 a 5.Al minut 49, Oriol Vives ha marcat el 4 a 5 definitiu. Victòria lluitadísima i més que merescuda pel conjunt d’Enrico Mariotti en la seva estrena en l’Oklliga aquesta temporada.