Remuntada sense premi

El Reus Deportiu aconsegueix sumar un punt en la visita a l'Onze de Setembre (3-3). Amb l'electrònic 3 a 0, els de la capital del Baix Camp han aconseguit remuntar el resultat fins a les taules, però Àlex, a falta de dos segons, no ha pogut culminar la directa que hagués donat la victòria als roig-i-negres.
Imatge de l'encontre entre el CE Lleida Llista Blava i el Reus Deportiu

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Marcats pel compliment del primer partit de sanció de César Carballeira, el Reus Deportiu ha viatjat fins a Lleida. Pista complicada, rival directe, i un jugador menys. L'ex del Liceo haurà de veure des de la grada les cinc properes jornades per l'expulsió del jugador gallec davant l'Alcoi.

Tempesta lleidatana

En els primers passos d'aquest encontre el Reus ha estat una joguina a mans locals. Amb tan sols 12 minuts, els de la Terraferma s'han avançat amb tres gols. El primer, al minut 5, obra de Roberto di Benedetto (1-0). Un minut després, el francès ha assistit a Andreu Tomàs, que sol davant Càndid, no ha perdonat per fer pujar el 2 a 0 al marcador (2-0). I al 12, Tiago Rafael ha vist la blava. Oruste, des dels set metres, ha superat Ballart per signar el 3 a 0.

Els reusencs no reaccionaven als atacs lleidatans, provocant que Xixi Creus i Cañellas estavellessin la pilota al pal. Al minut 22, ha arribat el gol del Reus. Bona combinació del conjunt roig-i-negre que ha culminat Salvat amb una forta canonada des del balcó de l'àrea abans d'arribar al descans (3-1).

A una directa de la victòria

Ja a la represa els del Baix Camp han sortit més endollats per intentar capgirar un resultat de 3 a 1 en contra. Dos minuts s'havien jugat d'aquesta segona meitat quan Àlex, en una jugada marca de la casa, ha aconseguit perforar la porteria local i reduir distancies (3-2). Al 37, Candanedo ha vist la blava per una falta a Joan Salvat, i Julià, l'especialista en les directes, ha anotat l'empat a 3 (3-3).

A partir d'aquí intercanvi de cops entre dos equips completament bolcats a l'atac. Ho ha tingut a tocar el Reus quan, a falta de dos segons per finalitzar el partit, Àlex no ha pogut materialitzar la desena del Lleida.

Amb aquest empat els homes de Jordi Garcia ocupen la quarta posició de l'OK Lliga amb 22 punts. El proper partit serà dissabte vinent a la pista del Saint Omer en Lliga Europea.