Back to top

Es renova el pont de fusta de la riera de Maspujols

Es repararan diferents trams del passeig marítim de llevant i la pavimentació d’un parterre de la platja de Vilafortuny.

pont

Les obres d'arranjament del passeig de Llevant de Cambrils ja han començat. L'Ajuntament ha començat les tasques de reparació que s’havien deteriorat per l’ús, l’envelliment i els agents corrosius propis de l’espai. L’actuació consisteix en la renovació de pont de fusta de la riera de Maspujols, la reparació de diferents trams del passeig marítim i la pavimentació del parterre de la platja de Vilafortuny.

Fer més accessible aquest espai

En el cas d'aquest pont, s’han substituït tots els taulons del pont de fusta de la riera de Maspujols, que estaven malmesos pel pas del temps i l’ús intensiu de la infraestructura, situada en un dels principals espais públics d’oci i esbarjo de Cambrils. També es retiraran les tarimes de fusta deteriorades de la zona de la platja del Cavet, que seran substituïdes per paviment de lloses de formigó. Tot plegat té com a objectiu fer més accessible aquest espai de transició i evitar conflictes entre les diferents persones usuàries.

Les obres estan adjudicades a l’empresa BOSIR, SA per un import de 58.968 euros (IVA inclòs).

Notícies relacionades