Back to top

Reobren el Cafè de Reus

L'emblemàtic Cafè de Reus ha reobert les seves portes aquest dilluns a la tarda després de més d'un any tancat. Joan Urgellès i l'equip de l'Espai Prioral seran els encarregats d'agafar el relleu de la gestió d'aquest local que és propietat de l'Ajuntament.
Reobren el Cafè de Reus

Amb el toc modernista de sempre el Cafè de Reus torna a aixecar la persiana després del seu tancament ara fa més d'un any. Després de que el deute acumulat dels antics explotadors fes passar aquest local diverses vegades pel plenari municipal, finalment s'hi ha trobat uns nous gestors per els serveis d'aquest emblemàtic bar de la ciutat. En aquesta ocasió, Joan Urgellès i l'Espai Prioral han guanyat el concurs públic que els permetrà agafar el relleu de l'activitat del cafè. 

Joan Urgellès explica que "un local tant emblemàtic com el Cafè de Reus era molt trist que estigués tancat i en aquelles condicions. Era una llàstima. Com nosaltres que l'obrim, esperem que els ganxets i les ganxetes se sentin orgullosos del Cafè de Reus".

El Cafè de Reus obrirà a partir de la tarda durant els mesos d'estiu tot i que de cara a la tardor servirà també els migdies per oferir dinars i sopars als reusencs i reusenques. A banda dels àpats, el local es vol caracteritzar per una gran barra de tapes i pinxos.

Lluís Martínez és un dels primers clients d'aquesta nova etapa del Cafè de Reus i explica que "ha coincidit en que havíem de baixar aquí a Reus i també havíem vist la notícia que tornava a obrir el local. Hem trobat obert i au! cap a dins! solíem venir sovint perquè aquest estil que l'han sabut recuperar, ens agrada molt, creiem que és molt reusenc". 

D'aquesta manera es continua donant vida a aquest espai tant característic de la ciutat que té gairebé 140 anys d'història. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades