Back to top

Reprogramades les visites nocturnes al Cementiri

Noves dates per les visites nocturnes al Cementiri General de Reus, que es van haver d'anul·lar a causa de les fortes pluges.
cementiri

Els dies 12, 13 i 14 de novembre són les noves dates amb les que Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha reprogramat les visites nocturnes al Cementiri General de Reus, que es van haver d'anul·lar a causa de les fortes pluges.

Les invitacions que havien estat confirmades pels dies 22, 23 i 24 del passat octubre, serviran per les sessions dels dies 12, 13 i 14 de novembre, respectivament. Els assistents rebran un correu confirmant la seva entrada per la sessió que li correspongui durant els propers dies. La gestió telemàtica de l’assignació d'entrades facilitarà aquesta comunicació directa amb els usuaris.

El cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus arriba a la onzena edició. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal donar a conèixer el patrimoni cultural de l'equipament funerari municipal. La companyia de Teatre La Gata Borda és l’encarregada de guiar temàticament el recorregut pel cementiri reusenc.

Les visites nocturnes, gratuïtes, tenen com a finalitat divulgar l'important patrimoni del cementiri de la ciutat, i donar a conèixer la seva riquesa històrico-artística. Un patrimoni viu que ha aconseguit un gran reconeixement gràcies a la rellevància de les obres artístiques que s’hi conserven i a les diverses accions realitzades per tal de divulgar-lo.

Cal destacar que alguna de les efemèrides que es destacaran en aquesta edició de les vistes nocturnes serà el 150è aniversari de la mort de Josep Sardà i Cailà, advocat i polític liberal reusenc que, amb el seu llegat, va fer possible la construcció del cementiri l’any 1871. 

Les visites que s'han programat tindran els següents horaris: a les 19:30 h, les 20:45 h i les 22:00 h. Recordem que les entrades estan exhaurides i únicament rebran la confirmació per correu electrònic del canvi de data totes les persones que ja havien aconseguit les invitacions per a les anteriors dates. 

Paraules clau:

Notícies relacionades