Back to top

Resignació entre els usuaris de l'R-15

Trens aturats des de l'estació de Marçà-Falset i fins a l'estació de Reus. Les obres al túnel de l'Argentera han provocat que aquest tram que uneix les dos poblacions hagi de ser substituït per autocars.
Les pantalles de l'estació de tren anuncien el transbord

Des del 29 de Juliol, Renfe està substituint i rehabilitant les travesses i els carrils del túnel de l'Argentera, uns treballes que finalitzaran el 3 de setembre. Les obres han fet que l'operadora ferroviària posi al servei dels usuaris un transbord en autobús per cobrir el tram de l'R15 de Reus fins a Marçà-Falset i viceversa.

Els autocars cobreixen els 30 quilòmetres de separació que hi ha entre ambdues poblacions. Un total de 26 autocars faciliten la connexió entre les dues estacions durant el dia, uns autobusos que van i vénen carregats de gent. En alguna ocasió, fins i tot, s'ha hagut de demanar el suport de més autocars.

Alguns usuaris es mostren disconformes amb el transbord. Ja que asseguren que haguessin preferit fer el trajecte en tren.

Un cop finalitzats els treballs, es retirarà la limitació temporal de velocitat (LTV) que fins ara estava establerta en el túnel a causa del mal estat de les vies.

Paraules clau:

Notícies relacionades