Sense ressaca

El Reus Deportiu La Fira ha sortit victoriós de la pista del Lloret amb un resultat d'1 a 5. Golejada col•lectiva just tres dies després del repte de la Lliga Europea.
Els jugadors celebrant el quart gol, obra d'Àlex Rodríguez

El tram final de l'OK LLiga arriba en el millor moment de forma dels reusencs. Els d'Enrico Mariotti han remuntat al conjunt gironí, que ha iniciat el partit avançant-se al marcador.

El Lloret ha sortit a pista com peix a l'aigua i tres minuts després del xiulet inicial, Marc Grau ha fet avançar als locals al marcador. L'alegria dels gironins, però, no ha durat gaire, i un incombustible Joan Salvat ha tornat a igualar les tornes cinc minuts després de la primera diana. A partir d'aquí ha començat el recital roig-i-negre. Al minut vuit Casanovas ha fet avançar als reusencs de penal, i un minut més tard Platero allunyava els roig-i-negres del perill.

A la represa el partit ha continuat amb els mateixos colors. Pedro Henriques ha tornat a brillar aturant un penal i Àlex Rodríguez ha ampliat distàncies amb el quart gol dels reusencs. La rematada final ha arribat amb un altre penal a favor del Reus que Marc Torra no ha volgut desaprofitar.

Amb aquesta victòria el Reus Deportiu La Fira recupera la segona plaça a l'OK Lliga amb 53 punts. A cinc del Barça i a un del Vic xafant-li els talons. Aquest dissabte el Palau d'Esports rebrà a les nou del vespre al Vilafranca, rival que ocupa la zona de descens de la classificació.

Postpartit

Enrico Mariotti ha vist els jugadors més cansats de l'habitual, però tot i així, el Reus ha sabut estar a l'altura del ritme al qual ens té acostumats: "El Reus ha intentat imposar un ritme més alt. És la nostra manera natural de jugar, i ens ha sortit bé. Juntament amb les individualitats, ens hem sentit còmodes". El tècnic roig-i-negre afirma que el resultat és el que s'esperava l'equip: "Hem de seguir puntuant per seguir al Barça fins que la matemàtica ens digui prou".

La fitxa del partit
CH Lloret (1)
Ferran Serra, Lluís Grau, David Plaza, Marc Grau, Àlex Grau - cinc inicial - Javi Patau, Adrià Farré, Xavi Sulé

Reus Deportiu La Fira (5)

Pedro Henriques, Joan Salvat, Albert Casanovas, Marc Torra, Àlex Rodríguez - cinc inicial- Matías Platero, Raül Marín

Gols

1-0 Marc Grau 3', 1-1 Joan Salvat 8', 1-2 Albert Casanovas 13', 1-3 Matías Platero 14', 1- 4 Àlex Rodríguez 43', 1-5 Marc Torra 48'

Incidències: Partit disputat al Pavelló Municipal de Lloret de Mar corresponent a la Jornada 23 de l'OK Lliga.