Back to top

El restaurant del Gaudí Centre podria obrir per Nadal

L'empresa que es quedi amb el local no haurà de pagar els primers dos anys de renda a canvi d'adequar l'espai i fer-hi les obres corresponents.
Gaudí Centre

El restaurant del Gaudí Centre busca nous inquilins després que al gener del 2019 tanqués les seves portes temporalment. Ara el consistori ha tret a concurs públic la licitació del contracte d'explotació de l'espai amb un plec de clàusules més assequibles per a les empreses interessades.

Contracte fins al 2035

Amb l'objectiu de retornar l'activitat de restauració a un lloc emblemàtic de la ciutat, el mínim de renda s'estableix en 2.000 euros mensuals perquè les empreses candidates facin les seves ofertes. A més, hi haurà un període de carència en aquest pagament durant els primers dos anys i el contracte tindrà vigència per 15 anys.

Condicions per als licitadors

El concurs inclou com a requisit que s'abasteixi diversitat d'oferta i preus, excloent-hi propostes del tipus menjar ràpid, per emportar o similars. La consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, comenta que altres condicions són que el cap de sala tingui un nivell bo d'anglès i que s'adeqüi l'estètica del local al modernisme de Gaudí.

Teresa Pallarès

Canvi de gerència a Redessa

La mateixa Redessa busca una persona que ocupi el lloc de gerència de l'empresa que fins ara s'estava fent de manera provisional i a temps parcial. La vacant s'ha publicat a l'oferta pública d'ocupació on hi ha les bases de la contractació del nou gerent.

Paraules clau:

Notícies relacionades