Back to top

El restaurant Ferran Cerro de Reus revalida el seu 'Sol Repsol'

Es consoliden els dos Sols de les Moles d’Ulldecona i Can Bosch, i es mantenen els Sols d’ El Celler de l'Arbocet, Ferran Cerro, Restaurant Miramar, Rincón de Diego i Villa Retiro. 

San Sebastián va acollir ahir una nova gala de la Guia Repsol durant la qual es van fer entrega dels nous Sols Repsol; les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. 

A la Província de Tarragona, es consoliden restaurants que ja disposaven del guardó com Les Moles d’Ulldecona i Can Bosch amb dos Sols i El Celler de l'Arbocet, Ferran Cerro  , Restaurant Miramar, Rincón de Diego i Villa Retiro amb un Sol.

Consells d'Experts de l'AEHT

Tots els restaurants guardonats son socis i formen part del Consell d’Experts de l’AEHT, conjuntament amb totes les Estrelles Michelin de la Província de Tarragona; alguns dels quals són protagonistes del vídeo promocional que l’Associació va llançar fa unes setmanes i podeu visualitzar aquí: https://www.youtube.com/watch?v=RkbK4w0Mi00&t=7s

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la Província de Tarragona i amb el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 700 socis que en formen part. El Consell s’amplia any rere any amb la incorporació de nous restaurants de referència amb Sols i Estrelles que representen i reforcen la qualitat del sector a la província.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades