El restaurant Ferran Cerro de Reus revalida el seu 'Sol Repsol'
San Sebastián va acollir ahir una nova gala de la Guia Repsol durant la qual es van fer entrega dels nous Sols Repsol; les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país.
A la Província de Tarragona, es consoliden restaurants que ja disposaven del guardó com Les Moles d’Ulldecona i Can Bosch amb dos Sols i El Celler de l'Arbocet, Ferran Cerro , Restaurant Miramar, Rincón de Diego i Villa Retiro amb un Sol.
Consells d'Experts de l'AEHT
Tots els restaurants guardonats son socis i formen part del Consell d’Experts de l’AEHT, conjuntament amb totes les Estrelles Michelin de la Província de Tarragona; alguns dels quals són protagonistes del vídeo promocional que l’Associació va llançar fa unes setmanes i podeu visualitzar aquí: https://www.youtube.com/watch?v=RkbK4w0Mi00&t=7s
El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la Província de Tarragona i amb el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 700 socis que en formen part. El Consell s’amplia any rere any amb la incorporació de nous restaurants de referència amb Sols i Estrelles que representen i reforcen la qualitat del sector a la província.