Back to top

Retorn al pop espanyol de Mecano dels anys vuitanta

Coincidint amb els 30 anys de la dissolució definitiva del grup Mecano, ha emprès una gira la formació "Héroes de la Antártida", tribut a Mecano. El seu espectacle recupera, dalt de l'escenari, l'estil, les cançons i el carisma del grup que va triomfar a la dècada dels 80. Aquest cap de setmana s'ha pogut viure el ressorgiment de Mecano al teatre Fortuny de Reus.
tribut a mecano al fortuny

Els que avui tenen entre 40 i 60 anys, segur que recorden els grans èxits de Mecano, un dels grups més universals del pop espanyol.

Ara, 30 anys després de la seva dissolució, les seves cançons han tornat als escenaris de mans d'"Héroes de l'Atlántida", tribut a Mecano. La formació, que encarna l'estil, les cançons i el carisma del trio de músics, liderats per la cantant Ana Torroja, ofereix a l'espectador un viatge nostàlgic a través de la llarga llista d'èxits que van marcar la vida dels joves dels anys 80 i 90.  

Gran llistat d'èxits

Entre les cançons que més recorden els fans i seguidors de Mecano hi ha "Hijo de la Luna", "Mujer contra Mujer", "Hoy no me puedo levantar","Aire", "Hawaii-Bombay", "Cruz de navajas", "Una rosa es una rosa", "Me cuesta tanto olvidarte" o "Maquillaje". Alguns dels assistents s'han atrevit a cantar-ne alguna.

L'espectacle ha despertat emocions i records que resten guardats a la memòria de moltes persones. En alguns casos ha estat el motiu per reunir amistats de joventut.

Paraules clau:

Notícies relacionades