Retorn amarg dels Barcelona Dragons

Els Barcelona Dragons han tornat a jugar divuit anys després. Ho han fet amb derrota contra l'Stuttgart Surge (17-21), en la primera jornada de l'European League of Football.

Antonio Montón ha passat a la història en ser l'autor del primer touchdown de la història dels nous Barcelona Dragons. Després de bloquejar un rival, el runningback ha rebut una passada mil·limètrica del quarterback Zach Edwards, una passada que l'ha fet entrar en la història de la franquícia. Per si no n'hi havia prou, la mà de seda d'Edwards ha assistit Mario Flores per fer una conversió. Amb el vuit a zero s'ha estrenat el marcador de l'Estadi Municipal (sis punts pel touchdown i dos per la conversió).

Però els primers punts del partit no han arribat fins al segon quart, quan els homes d'Adam Rita han aconseguit trencar la defensa de l'Stuttgart Surge. Fins al moment, el duel s'havia presentat igualat i, de fet, els alemanys han vist com els col·legiats els anul·laven un touchdown per falta prèvia

L'Stuttgart no es queda enrere

Els visitants han reaccionat, i un touchdown del wide reciver Louis Geyer ha acostat l'Stuttgart en el marcador (vuit a sis). El kicker Timo Bronn no ha anotat el posterior field goal. La bona pressió dels Dragons ha provocat un safety, és a dir, que el rival perdés la pilota en la seva pròpia zona d'anotació. Aquest error dels visitants li ha donat dos punts als d'Adam Rita. Amb el deu a sis s'ha arribat al descans

A la represa l'Stuttgart Surge ha capgirat el marcador. El quarterback Jacob Wright ha trobat un forat en la densa defensa local per anotar un touchdown. El mateix Wright ha assistit Thomas Edel, que ha aconseguit una conversió per situar el deu a catorze a favor dels Surge. Els Dragons han tingut les seves opcions al tercer quart, però el touchdown de Niko Lester ha estat anul·lat pels àrbitres.

Retorn amarg

Els Dragons han intentat una darrera ofensiva en l'últim període del partit. Una passada magnífica d'Edwards ha coronat Antonio Montón amb el segon touchdown de la nit. Una jugada que ha estat de vuit punts gràcies al field goal convertit per Jaume Llinàs. Els visitants han tingut una última jugada d'atac, i el wide reciver Pascal Flöser ha convertit un touchdown que, acompanyat del field goal, ha situat el definitiu disset a vint-i-u en el marcador.

En la pròxima jornada, l'equip dirigit per Adam Rita es desplaçarà fins a Colònia (Alemanya) per disputar la segona jornada de l'ELF. Serà el diumenge 27 de juny a les 15 h contra els Centurions