Back to top

El retorn de "Cambrils Port de Moda" aixeca gran expectació

Després de sis anys de no fer-se per motius econòmics, ha tornat a Cambrils la desfilada de moda de la Unió de Botiguers. Unes tres mil persones han assistit a l'acte per conèixer, de primera mà, les últimes tendències en moda i complements.
models

El passeig marítim ha estat l'escenari de la vint-i-cinquena edició del Cambrils Port de Moda, una iniciativa de la Unió de Botiguers que va néixer amb la voluntat de mostrar als possibles compradors tot el potencial comercial de les botigues de roba.

Roba d'esport, vestits per a les ocasions especials, banyadors o roba íntima... Una àmplia combinació de les últimes tendències en moda és el que s'ha pogut veure dalt la passarel·la, de mans de models de Cambrils i voltants. En total hi han participat 10 botigues. Però segons la dinamitzadora comercial de la Unió de Botiguers de Cambrils, Sílvia Coll, "hi ha botigues que s'han quedat amb ganes de participar", i preveu que l'any que ve l'esdeveniment creixerà.

L'acte ha comptat amb la participació de ballarins de diferents disciplines vinguts de l'escola Estudi de Dansa Giselle.