Back to top

El retorn dels Imperials i els Rebels haurà d'esperar al 2021

A poc a poc van començant les competicions esportives, però els que s'esperaran al 2021 per iniciar la lliga són els Reus Imperials i els Riudoms Rebels, que han declinat acabar els partits de la temporada passada per encarar millor la nova campanya.

El derbi comarcal de la Lliga de Futbol Americà entre els Reus Imperials i els Riudoms Rebels arribarà el pròxim 2021. Tant reusencs com riudomencs han decidit no participar en el tram final de la temporada 2019/2020, que, si la situació ho permet, es disputarà des de finals d'aquest mes fins al desembre.

Els Imperials consideren clau començar al gener per poder competir a bon nivell mentre que pels Riudoms Rebels, la seguretat dels jugadors ha estat un dels punts claus a l'hora de prendre aquesta decisió.

Temps de canvis als Imperials de Reus

Incorporació a l'equip tècnic dels Rebels

Els Riudoms Rebels també han anunciat la contractació d'un entrenador nord-americà que, si la pandèmia ho permet, arribarà el pròxim mes de novembre i ajudarà els riudomencs a preparar de la millor manera possible la nova temporada.

El darrer derbi entre els Reus Imperials i els Riudoms Rebels va acabar amb victòria reusenca, amb un resultat de 16 a 4.

Paraules clau:

Notícies relacionades