Es retroben amb la victòria

El Club Futbol Sala Reus Mare Molas ha aconseguit una victòria importantíssima a casa davant el Sant Esteve Sesrovires. Amb aquesta línia, l’equip es posa cada cop més a prop de l’objectiu marcat aquesta temporada: la permanència.
Els jugadors celebrant un gol

Els reusencs han sortir a menjar-se el partit des del primer moment i així ho han manifestat, encetant el marcador amb gol de Xavi al minut 5. L’equip visitant però ha contrarestat el gol dos minuts després empatant el partit a 1. A partir d’aquí, els dos equips han buscat incansablement la porteria rival i a falta d’un minut per enfilar el túnel de vestidors, Xavi i Patrick han posat el 2 a 1 i el 3 a 1 respectius.

Ja a la represa, Isra ha ampliat encara més la diferència, fent justícia al que s’estava veient a l’Olímpic de Reus. Quatre minuts més tard, Race ha arrodonit el resultat amb el 5-1. El Sant Esteve ha posat la por al cos als del Baix Camp amb dos gols, ajustant l’electrònic al 5-3. Ja amb el rival bolcat a l’atac, David Inaga ha tancat la festa reusenca amb el 6-3.

Victòria meritòria del Reus després de quatre derrotes consecutives. Amb aquest resultat, els del Baix Camp s’apropen a l’ Alheña, equip que marca les posicions de descens. La propera setmana el conjunt entrenat per Fran Lacosta té un compromís de vida o mort amb el derbi tarragoní, davant l’Aldea Cepromar, rival directe per la lluita de la salvació.