Back to top

Reunió de l'Ajuntament amb la FAVR per analitzar la situació actual

S’ha acordat convocar una reunió, que tindrà lloc aquesta setmana,  de totes les associacions de veïns de la ciutat amb la regidoria d’Hisenda, Mariluz Caballero, per tal que se’ls hi pugui explicar de primera mà tot allò que els preocupa com és el pagament de taxes i impostos, o la situació del pressupost
montserrat

La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, s’ha reunit per videoconferència amb la Junta de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus per analitzar l’actual situació, les necessitats i l'estat dels barris així com parlar dels projectes de col·laboració futurs i el replantejament d'algunes de les seves activitats.

La regidora va començar la reunió exposant la situació anòmala i complexa en la que ens trobem, posant èmfasi en que "aquesta gran emergència sanitària està alterant de la manera més profunda la nostra quotidianitat i la manera de viure i de relacionar-nos, i és en aquest context que tenim el repte d'utilitzar el nostre talent, fugir de l’individualisme i treballar en equip amb i per a la ciutat».

Suport de les entitats veïnals

president

Les entitats veïnals de la ciutat a través de la junta de la Federació i com a portaveu el seu president Marcos Massó, han expressat a la regidora en primer lloc el seu agraïment per la convocatòria de reunió i la continua informació que reben de la regidoria  davant d'aquesta situació d’emergència social i econòmica que afecta a tothom.

Així mateix, han mostrat el seu suport a totes les accions que es prenguin remarcant la necessitat de compartir una reflexió de futur conjunta que s’ha de transformar en acció per millorar la nostra ciutat i la societat el general.

Un a un cada membre de la Junta ha anat exposant la preocupació que es viu a cada barri davant la incertesa del que esdevindrà en el futur i alhora quins projectes d’activitats seran necessaris durant els propers mesos. S’ha iniciat un debat, que continuarà properament, per mirar de trobar quins són els projectes que ara més necessita cada barri, tenint en compte la situació generada per la Covid-19.

Des de la regidoria es seguirà parlant amb cadascuna de les associacions de veïns per analitzar cada situació, escoltar les seves necessitats i propostes  i acordar accions per a desenvolupar en el futur.

Reunió amb totes les associacions de veïns

En la línia de treball transversal i de proximitat amb altres regidories, s’ha acordat convocar una reunió, que tindrà lloc aquesta setmana,  amb totes les associacions de veïns de la ciutat amb la regidoria d’Hisenda, Mariluz Caballero, per tal que se’ls hi pugui explicar de primera mà tot allò que els preocupa com és el pagament de taxes i impostos, la situació del pressupost.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades