Back to top

Reus acollirà el 1r Fòrum de Ciutats Transparents de Catalunya

En una entrevista a Canal Reus ,el conseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, ha titllat "d'èxit" la celebració dels comicis al Parlament de Catalunya. Fet que atribueix a les mesures de seguretat.

En una entrevista a Canal Reus, el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, ha explicat que "en el 14-F vam voler garantir el dret a vot i el dret a la salut". En aquest sentit, ha titllat "d'èxit" el resultat dels comicis en demostrar-se que no hi ha hagut un repunt dels indicadors de al covid.

Tot i aquests resultats, Solé ha insistit que des de la Generalitat apostaven per celebrar les eleccions durant el mes de maig, en una situació "més òptima".

A l'espera del passaport sanitari

En ser preguntat per un possible passaport sanitari, Solé ha subratllat que resten a l'espera de conèixer els detalls del document. D'entrada, però, Solé demana que "aquesta eina no pot generar diferències en funció de la situació social de cada persona".

Reus acollirà el 1r Fòrum de Ciutats Transparents de Catalunya

D'altra banda, Bernat Solé ha avançat que Reus celebrarà el primer Fòrum de Ciutats Transparents de Catalunya. Ha detallat que el treball fet fins al moment pel govern local servirà per crear aquest esdeveniment. Tot i que al data no està fixada, la voluntat de la Generalitat és que se celebri aquest 2021.

Paraules clau:

Notícies relacionades