Back to top

Reus acomiada els Reis

Aquesta matinada de Reis, ses majestats han repartit els regals entre la ciutadania. Abans, dimarts al vespre, Canal Reus va acomiadar el campament reial amb un programa especial.

Com cada 5 de gener, Canal Reus no es va voler perdre la nit de Reis. Per això, i tenint en compte la conjuntura actual, el tradicional programa especial de la cavalcada es va reconvertir en un passeig pel campament reial que durant aquests dies de Nadal s’ha pogut veure al Parc de Sant Jordi. 

Pel set de Canal Reus hi van passar, entre altres, l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i el regidor de Cultura, Daniel Recasens, però també el pastisser Ramon de la Fuente i el botiguer Pau Salvadó. 

A més es va poder fer un recorregut per les instal•lacions del campament reial per poder veure’l en tota la seva magnitud. 

Adéu al campament reial

Amb la nit de Reis s’acaba també el campament reial. Després de repartir totes les joguines durant la matinada, ses majestats els Reis de l’Orient han iniciat el seu viatge de tornada a casa. El campament reial es començarà a desmuntar aquest dijous, l’endemà del dia de Reis.

Paraules clau:

Notícies relacionades