El Reus acomiada l'any amb una amarga derrota

DAVID GALLEGO RODRÍGUEZ

El Reus Deportiu s’ha acomiadat del 2015 amb un amarg resultat al Palau d’Esports. Amb un 3 a 6 el Noia s’ha emportat l’últim partit de l’any i no ha deixat als reusencs acabar el 2015 amb bon peu. Tot i així els homes de Mariotti mantenen la quarta posició

A l’últim partit de l’any el Reus Deportiu s’ha vist les cares amb un rival directe, el Noia. La inseguretat i neguit dels reusencs ha marcat un inici de partit que s’ha apropiat els visitants sense gaires problemes. Tot i així la primera ocasió ha estat un penal en mans de Marc Coy, que ha enviat la bola directe al porter visitant, Luís Gil. El marcador no ha trigat a mostrar el primer gol del partit, el jugador del Noia Eloi Albesa ha batut Roger Molina amb un gran xut llunyà. Un altre penal ha donat la oportunitat al Reus d’empatar, però Xavi Rubio l’ha desaprofitat i ha enviat la pilota fora.

Tanmateix, segons després Marín ha empatat el partit amb una falta directa. Un minut més tard, Xavi Caldú ha trencat l’empat amb una mitja volta a l’àrea. Amb aquest gol han arribat els pitjors moments del Reus que han vist com Jordi Del Amor ha ampliat distàncies amb l’1 a 3. Encara que Marc Ollé ha aconseguit tornar a ficar als roig-i-negres al partit, a 40 segons de la primera part l’alegria dels homes d’Enrico Mariotti s’ha esvaït amb un altre gol d’Eloi Albesa. Amb la represa el Reus Deportiu ha sortit més decidit i concentrat, pero la falta d’efectivitat ha passat factura i una falta directa a càrrec d’Albesa ha acabat per enfonsar als reusencs.

Finalment Aleix Casteller ha segellat el partit al minut 49 i, encara que Matías Platero ha marcat el tercer gol dels roig-i-negres la derrota ja estava firmada. Amarg partit amb el que el Reus Deportiu se’n va de vacances amb només dos punts de distància amb el Noia. El 9 de gener intentarà remontar la situació a la pista de l’Igualada.