Back to top

Reus acull el càsting del Carnet Jove 2021

Els 40 aspirants del Camp de Tarragona han pogut mostrar les seves aptituds davant les càmeres en unes proves marcades per les mesures de seguretat per la Covid-19.

Reus ha acollit aquest divendres el primer dels cinc càstings presencials arreu de Catalunya per escollir un total de 30 nois i noies entre 12 i 31 anys que formaran part de la campanya de promoció del Carnet Jove pel proper any 2021. Les proves s'han dut a terme al centre d'art reusenc Cal Massó, on els 40 joves d'arreu del Camp de Tarragona han realitzat diferents proves de posada en escena davant les càmeres.

Els afortunats que avui han pogut fer la prova van ser pre-seleccionats d’entre els 1.643 aspirants que van participar en un vídeo-càsting el mes passat. L'objectiu principal d'aquesta prova final, segons Edu Pérez, director del càsting, és que "tothom s'hi senti identificat i representat i sobretot, que s'ho passin bé".

El càsting s'ha dut a terme amb totes les mesures de prevenció contra la covid-19: amb cita prèvia i de manera individual. Durant els pròxims dies també es realitzaran les proves finals a Lleida, Terres de l'Ebre, Barcelona i Girona.

Paraules clau:

Notícies relacionades