Back to top

Reus acull el cicle d'espectacles 'Projecte Bartrina'

Gairebé no queden localitats per la primera obra del cicle: “Que (no) mori el teatre!". L'acte tindrà lloc el proper divendres, 21 d'agost

El proper divendres, 21 d'agost, comença el cicle d’espectacles d’autoria local “Projecte Bartrina”, amb l’obra “Que (no) mori el teatre!". Gairebé no queden localitats pel primer espectacle i ja s’han exhaurit les del concert de Pau Terol i Lau Noah, previst pel 20 de setembre.

L’obra programada demà, a les 21.30 hores a l'escenari del Teatre Bartrina, ““Que (no) mori el teatre!”, està realitzada a partir de diverses dramatúrgies contemporànies. Es tracta d’un espectacle transgressor que emergeix d'una societat que ha oblidat el valor fonamental que suposa la cultura i el teatre en un moment de crisi global humanitària i espiritual.

Combinació de disciplines

El cicle “Projecte Bartrina”, sota la direcció artística de Francesc Cerro-Ferran, Rosa Mateu i Jordi Vall, finalitzarà el 20 de setembre i combina diferents disciplines com ara l'art en viu, la poesia, el teatre familiar i la música i es repartirà entre l'escenari del Teatre Bartrina, la plaça del Teatre i el Jardí de la Casa Rull. Aquest projecte forma part d'una línia estratègica per al Consorci del Teatre Bartrina i també per a la Regidoria de Cultura, una de les línies que marca el mateix Pla d'Acció Municipal.

Les entrades es poden adquirir al web del teatre Bartrina, o a la taquilla (de dimarts a divendres, de 18:00 h a 20:00 h). El servei de taquilla del teatre es va reobrir fa unes setmanes després d’uns mesos d’inactivitat per la COVID-19.

Aforament  de 80 persones

Per extremar les mesures sanitàries i de seguretat necessàries per tal de garantir la seguretat i la salut dels assistents, l'aforament ha estat limitat a 80 localitats. Cada persona pot comprar com a màxim 5 localitats per espectacle i les entrades són nominals.

Les entrades només es poden adquirir de forma anticipada fins a 24 hores abans de l’espectacle. El preu és de 5 euros per les actuacions que es fan a l'interior del Bartrina i al Jardí de la Casa Rull. Són gratuïts els que es fan a la plaça del Teatre.

Paraules clau:

Notícies relacionades