Back to top

Reus acull una vintena d'activitats pel 8M

Reus aplegarà una vintena d'activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Juntament amb diverses entitats locals, el consistori organitzarà tallers, xerrades i actes vinculats amb les dones i la igualtat de gènere que s'allargaran fins el proper abril.
Cartell del 8M

El 8 de març és cada vegada més a prop. Enguany, el consistori amb la col·laboració de diverses entitats locals han organitzat més d'una vintena d'activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dona i reflexionar sobre la igualtat de gènere. A causa de l'assassinat masclista que va patir la ciutat fa menys d'un mes, els instituts reusencs es reuniran a la Plaça del Mercadal per rebutjar la violència masclista. En la jornada del 8M, l'Ajuntament farà un acte commemoratiu institucional que, amb motiu de l'Any Roseta Mauri, anirà a càrrec de l'Associació de professors de Dansa de les Comarques de Tarragona.

Com a novetat, aquest any s'han organitzat dos tallers sobre la masculinitat igualitària, adreçats especialment al públic jove. Una iniciativa que es complementa amb l'educació igualitària que es vol fomentar amb el pla municipal de polítiques de gènere.

La programació s'enceta demà amb el dinar 'migas' que organitza l'Associació de Dones Blanca Almendro i acaba el dia 5 d'abril amb la xerrada que lideren les Dones de l'ANC.