Back to top

Reus acumula 68 supermercats de grans empreses

Durant l'any 2017, quatre nous establiments van aixecar la persiana a Reus i la ciutat ara compta amb 68 supermercats en més de 40.000 metres quadrats. Unes xifres que, lluny d'aturar-se, segueixen creixent davant els esforços del petit comerç per mantenir-se en peu.
Reus acumula 68 supermercats de grans empreses

Les xifres no s'aturen. Al llarg del 2017, quatre grups empresarials van obrir un nou establiment a Reus, incrementant la superfície comercial de la ciutat en més de 5.000 metres quadrats. Segons l'Anuari de la distribució comercial del 2017 de la Generalitat de Catalunya, Reus compta amb un total de 68 supermercats i hipermercats dedicats a l'alimentació, drogueria i perfumeria distribuïts en una superfície que ja supera els 41.000 metres quadrats. Un sector que es manté a l'alça i en constant moviment.

El creixement d'aquestes grans superfícies topa amb la preservació del petit comerç, un històric protagonista del sector comercial a Reus i que lluita per mantenir-se en peu davant aquests gegants empresarials.

El creixement comercial de Reus està lluny d'aturar-se: aquesta setmana s'inaugurarà un nou Lidl a l'Avinguda de Sant Bernat Calvó i Mercadona està valorant l'opció d'obrir un setè centre al terreny de l'antiga fàbrica de La Sedera, al passeig de Misericòrdia.