El Reus agafa confiança davant el Sant Cugat

El Reus Deportiu Miró guanya i convenç al Palau d'Esports davant el Sant Cugat. Els reusencs, tot i avantatjar-se amb dos gols a l'inici del matx, han vist com els roig-i-blancs capgiraven el marcador i en la segona meitat han trepitjat l'accelerador per deixar un resultat definitiu de 10 a 5 a l'electrònic.
Imatge del partit d'OK Lliga entre el Reus Deportiu Miró i el PHC Sant Cugat

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Minuts frenètics abans del descans

Primera meitat molt igualada entre els dos conjunts. Ja al minut 1, el Reus ha obert la llauna amb el segell de Joan Salvat (1-0). Tiago Rafael, cinc minuts més tard, ha aprofitat una passada del capità del Reus per fer el segon de la nit (2-0). A partir d'aquí els del Vallès Occidental han fet un pas endavant i han gaudit d'ocasions per inaugurar el seu caseller. Al minut 17, Pol Claramunt ha estat l'encarregat d'escurçar distàncies amb un tir ben col·locat (2-1), i en la jugada següent, David Yepes ha culminat un contracop per igualar el matx (2-2). Al 23, Yepes altre cop, ha capgirat l'electrònic davant el desconcert dels locals (2-3). Però poc els hi ha durat l'alegria als roig-i-blancs, ja que en l'últim minut de la primera meitat, primer Salvat (3-3), i després César (4-3), han tornat a posar als de Jordi Garcia per davant al marcador.

El Reus sentència amb forma de golejada

Ja a la represa, els del Baix Camp no han donat peixet al rival desplegant un molt bon hoquei. Al 27, Marc Julià, amb una genialitat, ha posat el públic dempeus des del punt de la directa (5-3). Yepes, l'home gol dels visitants, ha fet el 5 a 4 un minut més tard (5-4). Tot i així, els ganxets han sabut jugar amb aquest avantatge per dominar el control de la bola i ampliar distàncies. Àlex, amb una forta canonada, ha perforat la xarxa d'Arcas (6-4), i als minuts 35 i 39 idèntica jugada amb els mateixos protagonistes: Julià i Rodríguez, un tàndem que sentenciava al segon pal amb el 7 a 4 i 8 a 4. Ja a les acaballes, David Yepes, altre cop, ha fet el cinquè dels visitants (8-5). Cèsar amb una gran jugada individual ha fet el novè (9-5) i Àlex, des del punt de penal, el desè (10-5).

Amb aquest resultat el Reus Deportiu Miró suma una victòria importantíssima que el situa segon a l'OK Lliga per davant el Liceo, tercer classificat amb un partit menys. La setmana vinent, els homes de Jordi Garcia visitaran la pista del Calafell, diumenge 3 de febrer, a dos quarts d'una del migdia.