El Reus B Cambrils continua enlairant-se

El Reus B Cambrils suma la segona victòria consecutiva aquesta temporada a la Tercera Divisió. El conjunt del Baix Camp ha superat amb solvència al Cerdanyola per 3-0. Els reusencs encara no coneixen la derrota a la nova categoria.
L'equip celebrant el gol de Marcel Meseguer

El Reus B Cambrils ja ens va demostrar la temporada passada que no tenia aturador. En aquest nou repte de la Tercera Divisió, els de Lluís Albesa continuen amb la mateixa dinàmica golejadora i es posicionen a la quarta plaça de la classificació en només 4 jornades de lliga.

El partit no ha pogut començar de la millor manera, quan Xavi Fabra ha servit una pilota a Marcel que, davant el porter visitant, no ha perdonat per pujar l'1-0 a l'electrònic al minut 7.

Els reusencs molt còmodes al terreny de joc, han desplegat un gran futbol possessiu i no han donat opció als del Vallès Occidental per apropar-se a la porteria de Sillero. Tant insistir, ha arribat el premi. Xavi Jaime ha recollit un refús a la frontal de l'àrea per posar la rosca, que després de tocar el pal i l'esquena de Dani, ha firmat el segon de la tarda.

A la segona meitat, el Cerdanyola ha sortit a remuntar el partit. Els verd-i-blancs, però, s'han topat en un filial molt ben posicionat i no han donat opcions perquè el rival es posi al partit. Al minut 79, Pau López ha vist la segona targeta groga i ha deixat el matx vist per a sentència. Ja a les acaballes el debutant Iker, ha anotat el definitiu 3-0.

Amb aquesta victòria els homes de Lluís Albesa escalen fins a la quarta posició amb 8 punts. La setmana vinent es desplaçaran a un estadi històric català, el del Terrassa que ocupa l'onzena plaça amb cinc punts.