El Reus B Cambrils derrota al Sants en el primer partit del play-off a la Tercera Divisió

El filial roig-i-negre ha derrotat aquest cap de setmana per 2 a 1 a la Unió Esportiva Sants en el partit d'anada pel play-off d'ascens.
Celebració del primer gol del Reus B Cambrils al camp del Sants

L'ascens a només 90 minuts. El Reus B Cambrils s'apropa un pas més a la Tercera Divisió després de guanyar a terres barcelonines en el primer partit pel play-off.

El conjunt reusenc ha sortit endollant en la primera meitat tot i el bon posicionament del Sants en defensa. Al minut 26 ha arribat el premi pels reusencs, un servei de falta de Marcel Messeguer ha impactat a la tanca defensiva, l'ha aprofitat Oscar Torre que ha engaltat l'esfèrica al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans.

Just sortir del vestuari però, els verd-i-blancs han restablert l'empat amb un gol de Sergi Navarro. Un error dels locals al minut 80 ha acabat donant la victòria als reusencs.

Amb aquest resultat els de Lluís Albesa tenen a només 90 minuts l'ascens i fins i tot, una derrota els hi valdria en el partit de tornada. Una última oportunitat que no desaprofitaran al Municipal de Cambrils, aquest dissabte dia 17 a les 6 de la tarda.