El Reus B Cambrils, dues temporades invicte a casa

El filial roig-i-negre continua sent el rei a casa. El Reus B Cambrils ha aconseguit superar el Gavà per 3 gols a 1 en aquesta sisena jornada de lliga.
Jordi Oribe celebrant el segon gol de l'encontre

Cop d'autoritat una jornada més al Municipal de Cambrils. El fortí reusenc fa dues temporades que no veu perdre el filial del Club de Futbol Reus Deportiu. La victòria d'aquest cap de setmana ha arribat per golejada.

Els roig-i-negres han sortit endollats en la primera meitat de partit i just al minut 11, Oribe, protagonista indiscutible d'aquest encontre, ha fet pujar l'1-0 al marcador. El Gavà ha tardat a reaccionar i ho ha fet al minut 27, però Kilian, avui sota pals, ha aturat l'esfèrica sense problemes.

Cinc minuts més tard, Xavi Fabra per banda ha centrat una pilota que Oribe, amb una gran volea, ha transformat per sumar el 0 a 2.

Ja a la represa els reusencs no han donat opció als del Baix Llobregat que pràcticament no han pogut apropar-se a la porteria del Kilian. Oribe al 57 ha pogut tancar el partit, però el xut ha sortit desviat per ben poc. La sentència ha arribat al 83 quan Ernest ha rematat la pilota a gol per fer el 3 a 0, i Jorge Luis ha fet el gol d'honor abans del xiulet final.

Amb aquesta victòria els del Baix Camp se situen setens a la classificació de Tercera Divisió. El proper partit serà contra un històric, l'Europa, el proper diumenge 24 de setembre a les cinc de la tarda.