Back to top

El Reus B Cambrils, fregant la permanència

El filial reusenc certifica la permanència virtual al camp del Castelldefels. Tot i això, l'actual inestabilitat del club no garanteix que els futbolistes puguin seguir competint la temporada vinent.
Imatge de la plantilla del Reus B Cambrils

FOTOGRAFIA: CF Reus

Ningú sap que passarà al juny amb el Club de Futbol Reus Deportiu, però el filial roig-i-negre ja ha complert amb la seva part aquesta temporada. La jornada intersetmanal d'aquest dimecres ha permès a l'equip certificar la permanència virtual al camp del Castelldefels. Els de Cambrils s'han emportat els tres punts a domicili, fet que gairebé els hi assegura continuar un any més a la categoria.

Un gol en pròpia porta de Víctor Miranda al minut 10, i un altre de Jordi Oribe al 68, han posat el partit de cara pels de la capital del Baix Camp. Finalment els locals han retallat distàncies a l'electrònic de la mà de Pedro Bilbao al 75, però el matx ha finalitzat amb l'1 a 2 a favor dels visitants.

D'aquesta manera, molt malament haurien d'anar les coses al combinat d'Albert Company per baixar de categoria. La Grama, que és qui marca el descens amb 26 punts, hauria de vèncer les nou jornades que resten de lliga, mentre que els roig-i-negres, amb 49 punts, haurien de perdre tots els partits. La setmana vinent es resoldran tots els dubtes. El Reus podria garantir la fita matemàticament amb la victòria davant el Terrassa.

Malauradament els temes esportius a l'Estadi Municipal ja no van lligats als burocràtics. Tot i la permanència, el què passarà amb la SAD és una incògnita i l'aficionat tem que l'any vinent no es formi equip ni a Segona B, ni tampoc a Tercera. Tot plegat, dependrà dels passos que segueixi Clifton Onolfo a curt termini, que poden sentenciar el futur del filial. Per ara, l'americà no es mulla en garantir l'existència ni de la base ni del Reus B Cambrils.