El Reus B Cambrils a un pas de la Tercera DIvisió

El filial roig-i-negre es troba a les portes de proclamar-se campió del Grup 2 de la Primera Catalana.
Edgar celebrant l'1 a 2

El Reus B Cambrils ha acumulat aquest cap de setmana la vuitena victòria consecutiva d'aquest tram final de lliga. Els homes de Lluís Albesa s'han vist les cares amb el Sant Ildefons que no ha pogut fer res per escapar-se de les urpes del líder (1-2).

Un partit que ha començat ben encaminat quan el pitxitxi de l'equip, Marcel, ha obert la llauna al minut 8 de partit. Els de Cornellà han hagut d'esperar just a l'inici de la segona meitat per igualar el marcador. Iván García ha perforat la porteria reusenca fent així l'empat a u. Sis minuts més tard però els roig-i-negres han fet la rèplica amb un gol d'or d'Edgar que ha servit per emportar-se els tres punts cap a Reus.

Amb aquest resultat els homes de Lluís Albesa es troben a un pas d'ascendir a l'anhelada Tercera Divisió. L'equip se situa líder amb 65 punts, un més que el Santboià, segon classificat. La setmana vinent, els del Baix Camp disputaran l'últim partit de la competició regular contra el Balaguer, tercer classificat. Partit on es decidirà qui alça finalment el títol de lliga.