El Reus B Cambrils peca de confiat, però acaba guanyant a casa

Victòria soferta dels homes de Lluís Albesa que han acabat derrotant el Vila-seca per la mínima.
Marcel celebrant un dels gols de l'encontre

Els roig-i-negres han sortit calmats a la gespa del Municipal de Cambrils i el Vila-seca ho ha sabut aprofitar ben d'hora.

La badada dels reusencs ha fet que a la primera part, els locals només poguessin sortir a la contra i el resultat ha estat únicament dues ocasions fallides de cara a porteria.

La mitja part ha donat pas a dos equips completament bolcats a l'atac. Finalment el Reus ho ha pagat car. Joan Sabaté ha fet pujar l'electrònic al minut 52 però els del Baix Camp no han perdut els nervis. El gol de l'empat ha arribat finalment al minut 80 quan Marcel ha transformat una falta des de la frontal de l'àrea. El Vila-seca s'ha quedat amb un jugador menys i un quart d'hora més tard, un xut ras d'Edgar abans del temps de descompte ha fet que els tres punts es quedessin a Cambrils.

Amb aquest 2 a 1, el Reus B Cambrils cura les ferides de la setmana passada i segueix mantenint la quarta posició a la Primera Catalana amb 44 punts.

La setmana vinent els de Lluís Albesa visitaran el camp de La Rapitenca, setè classificat.