El Reus B Cambrils suma la primera victòria a Tercera Divisió

El filial roig-i-negre guanya al camp del Vilassar de Mar (0-1) gràcies a un gol solitari d'Ernest Forgas. El conjunt de Lluís Albesa registra 5 punts en els tres primers partits de lliga.
reus cambrils

El CF Reus B Cambrils ha aconseguit aquest dissabte la primera victòria de la temporada a Tercera Divisió al camp del Vilassar de Mar. Després de dos empats en les dues primeres jornades, els nois de Lluís Albesa han assaborit el triomf i es mantenen invictes en les tres jornades disputades fins al moment.

El conjunt local ha sortir endollat, però el filial roig-i-negre s'ha anat imposant de mica en mica. Al minut 28 ha caigut la primera clara ocasió per als del Baix Camp gràcies a un xut de Xavi Jaime que ha acabat al travesser. Al cap de pocs minuts, el mateix Xavi Jaime ha estat el protagonista d'una nova oportunitat per marcar. Aquesta vegada, però, ha estat el porter del Vilassar qui ha esvaït el perill del Reus B.

La segona part no ha pogut començar millor. Ernest Forgas ha aconseguit obrir la llauna, marcant l'únic gol de l'enfrontament. Forgas, de nou, ha tingut una nova oportunitat al minut 64, però el marcador ja no s'ha tornat a moure. En els darrers compassos d'enfrontament, els locals han fet un pas endavant per intentar arrencar, almenys, un punt. El filial roig-i-negre, però, s'ha mantingut ferm i ha pogut assegurar el primer triomf del curs.

Amb aquesta victòria, el CF Reus B Cambrils suma cinc punts de nou possibles i se situa provisionalment a la tercera posició del grup 5 de Tercera Divisió, a l'espera que es completi la resta de la jornada aquest diumenge. La pròxima cita per a l'equip de Lluís Albesa serà dissabte vinent a les 18.00 hores a Cambrils contra el Cerdanyola