Back to top

El Reus B, l'altra cara del desastre d'Oliver

Després de tot el que ha succeït amb el primer equip del Club Futbol Reus Deportiu, cal valorar la situació del Reus B. L'equip que actualment juga a 3a divisió, ha perdut jugadors arran de la marxa plantilla i del primer equip. A tot plegat se li suma que tampoc ells no cobren des del mes de setembre.
El Reus B, l'altra cara del desastre d'Oliver

La polèmica del CF Reus des dels últims mesos s'ha centrat principalment amb el primer equip roig-i-negre, però la situació, que afecta a tot el club, no exclou ni als treballadors de l'entitat ni al l'equip de 3a divisió. El Reus B també està passant un dels moments més difícils. Alfred Planas i Adrià Guerrero, dos jugadors del filial que també competien amb l'equip professional, han marxat a altres clubs esportius després que el primer equip es dissolgués i Ernest Fargas i Gori Lòpez també ho van fer tot i que només jugaven amb el Reus B.

Per altra banda, els jugadors del filial i el cos tècnic fa 5 mesos que no cobren en un club que LaLiga ha suspès durant 3 anys a la competició professional i per tant, sense possibilitat de poder aconseguir un ascens més enllà de segona divisió B. Els punts forts del filial però són la companyonia que es respira entre els jugadors i la pinya formada per tirar endavant malgrat les adversitats.

El Reus B actualment se situen en 8a posició a la classificació amb 38 punts després d'imposar-se 1 a 0 aquest cap de setmana contra l'Unió Atlètica d'Horta.