Back to top

Reus balla la coreografia solidària dels Nanos

Aquest migdia, tots els espectadors de Canal Reus han pogut gaudir d'una iniciativa del programa Reus@casa, organitzat per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Reus Esport i Lleure i amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Camp i els clubs de la ciutat.
Coreografia solidària

Aquest diumenge una nova iniciativa de l’agenda Reus@casa ha tingut com a protagonista l'esport. En aquest cas l'execució d'una coreografia amb la música dels “Nanos de Reus” enregistrada l’any 1990 pel Grup Tradivàrius, seguit d'una variada sessió d'activitats dirigides per professionals de l'activitat física de les entitats col·laboradores.

L'activitat ha tingut una important repercussió si ens guiem pel nombre de visualitzacions i descàrregues, més de 4.000 tant del tutorial com de la versió de la coreografia a càrrec de Maria Carmen Ortiz Carabantes del Consell Esportiu del Baix Camp, entitat encarregada del seu muntatge i interpretació. A continuació Josy Borges, del Club Tennis Monterols de Reus, ha proposat una sessió d'aerodance als espectadors de Canal Reus, que amb un programa emès a les 12:30 d'aquest diumenge, ha estat el vehicle conductor del repte.

David Serrano de Reus Esport i Lleure ha entrat en acció per oferir una sessió de tàbata i tot seguit, la monitora del Club Natació Reus Ploms, Jessi Mañosca ha dirigit una classe de zumba. Per últim, amb una activitat de tonificació guiada per Genís Llopis, de l'entitat Reus Deportiu, ha posat el punt i final a aquesta matinal esportiva.

La participació a l'activitat era oberta a totes les edats i nivells i totalment gratuïta, si bé els participants que ho volguessin podien fer una aportació econòmica en benefici de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), aquesta possibilitat seguirà oberta fins al dia 30 d'abril.

Programa sencer

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades