El Reus es buida i torna a guanyar

Domini aclaparador del Reus Deportiu Virginias, que al descans ja tenia el partit sentenciat. Marín, Gelmà, Giménez i del Río han marcat dos gols cadascú.

Vendaval ofensiu del Reus Deportiu Virginias en els primers vint-i-cinc minuts de partit. Ocasió rere ocasió dels de Jordi Garcia, que han sortit al Palau amb l'objectiu de posar fi a la ratxa de quatre jornades consecutives sense guanyar. Tot i gaudir de bones oportunitats de gol, totes salvades pel porter visitant Lario, el Reus s'ha avançat des del punt de penal. Raül Marín ha aprofitat la pena màxima per fer el primer de la tarda (1-0).

L'ofensiva ganxeta no s'ha aturat i ha continuat buscant les pessigolles al conjunt madrileny. Pablo del Río, que tornava després d'uns partits desconvocats, ha fet el segon (2-0). Tres minuts després, David Gelmà ha ampliat les diferències en el marcador fent el tercer, després d'una gran assistència de Diego Rojas per sota les cames (3-0). D'altra banda, l'única oportunitat que ha tingut el CP Alcobendas ha estat una directa. Candanedo l'ha aprofitat i ha fet el primer gol madrileny (3-1). Abans del descans el Reus ha fet el quart, obra de Marín, després de desviar un xut de Ferran Giménez (4-1).

El Reus no afluixa

La segona part ha començat, ara sí, amb gol de Ferran Giménez, que ha fet el cinquè mentre el Reus es trobava en inferioritat (5-1). A la represa els madrilenys han gaudit de més opcions, amb una falta directa inclosa, però sempre han topat amb un esplèndid Martí Zapater. El Reus ha continuat gaudint de bones ocasions i ha ampliat el marcador. Gelmà amb un gran gol de pala ha fet el sisè (6-1), minuts després Pablo del Río ha tornat a marcar (7-1), i Ferran Giménez ha posat el punt final a la golejada reusenca amb l'última diana (8-1).

Amb aquest triomf els de Jordi Garcia agafen aire i tornen a guanyar quatre partits després. Dimarts el Reus viatjarà fins a Sant Sadurní d'Anoia per jugar l'últim partit abans de l'aturada per l'Europeu de seleccions.