Back to top

Reus busca recuperar la normalitat

Després de les intenses pluges d'aquest dimarts a la nit, la Guàrdia Urbana ha realitzat una quarantena d'actuacions. Aquest dimecres al matí s'ha activat el protocol per recuperar la normalitat, bàsicament, a la zona nord de la ciutat.
REUS

Imatge @Gerardmf2001

L’Ajuntament de Reus ha posat en marxa aquest dimecres 23 d’octubre a primera hora un dispositiu especial per retornar la ciutat a la normalitat després de les incidències registrades aquesta nit com a conseqüència de l’episodi de fortes pluges. L’episodi ha motivat una quarantena d’actuacions de consideració de la Guàrdia Urbana.

El dispositiu municipal, coordinat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Seguretat i Convivència, Dolors Vázquez; està centrat en garantir la mobilitat de la ciutadania a través de la neteja viària dels carrers que s’han vist més afectats per l’acumulació d’aigua, sediments i deixalles; així com la reparació dels camins afectats per esllavissades.

Els principals punts afectats i on es concentren els treballs de manteniment són el pont d’accés a la urbanització Sant Joan, l’avinguda del Comerç a la connexió amb el passeig de la Boca de la Mina, el pont d’accés al barri Gaudí, el camí de Riudoms a l’alçada del parc de la Festa, i el pont d’accés a Mas Abelló des del carrer de Sol i Ortega, així com diversos camins i rieres.

La neteja dels vials afectat s’està realitzant amb els serveis propis municipals, que han replanificat la seva activitat per prioritzar la neteja de les zones afectades; mentre que les actuacions a la xarxa de camins s’està realitzant amb serveis propis i el reforç d’empreses externes.

El dispositiu compta amb la participació dels serveis municipals de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Medi Ambient, Urbanisme i Mobilitat, així com de la Guàrdia Urbana i de la Brigada Municipal.

Paraules clau:

Notícies relacionades