El Reus buscarà situar-se quart a Sant Hipòlit de Voltregà

Els roig-i-negres disputaran aquest dimarts la dissetena jornada de la competició domèstica contra l'onzè de l'OK Lliga.
Romà Bancells en la prèvia del CP Voltregà i el Reus Deportiu Miró

La confiança que necessitava el Reus Deportiu Miró va arribar aquest cap de setmana de la mà d'una victòria al João Rocha.

El conjunt de Jordi Garcia va vèncer a l'Sporting Clube de Portugal per 2 a 3, un resultat que situa a l'equip segon del Grup A de la fase de grups de la Lliga Europea.

Acabats d'arribar a la capital del Baix Camp, els jugadors hauran de tornar a viatjar aquest mateix dimarts, ja que a les nou de la nit disputen la jornada 17 de l'OK Lliga contra el Club Patí Voltregà. Tot i que han tingut poc temps per descansar, els ànims ajuden a fer front al duel amb optimisme.

Romà Bancells, jugador del Reus Deportiu Miró: "Gràcies a la victòria a casa d'un rival tan potent com és l'Sporting Clube de Portugal, l'equip surt reforçat".

El Reus podria ser tercer

Per ells aquest partit no és menys transcendental que un de Lliga Europea, ja que el play-off de final de temporada converteix cada matx en decisiu.

Jordi Garcia, entrenador del Reus Deportiu Miró

A més, una victòria podria situar l'equip quart a l'OK Lliga en el cas que el Noia Freixenet perdés a Taradell. Fins i tot, i molt hipotèticament, tercer, si la jornada tampoc anés bé per l'Igualada Rigat, que juga a la capital de l'Osona. El Reus, això sí, hauria de guanyar el seu duel per més de set gols.

Després d'aquesta prova, els roig-i-negres visitaran el Palau Blaugrana, diumenge vinent dia 26 de gener, a les 12 del migdia.