Back to top

Reus, capital del ciclisme per sisè any consecutiu

El diumenge 19 de maig la ciutat tornarà a ser escenari de la Polar Gran Fondo La Mussara, una de les curses ciclistes amb més renom del panorama europeu.
Presentació de la Polar Gran Fondo La Mussara 2019

Més de 7.000 corredors participaran enguany en una de les iniciatives esportives més importants de la ciutat. La Polar Gran Fondo la Mussara, no solament és una competició de referència en l'àmbit català, sinó que també acull un gran nombre d'esportistes d'arreu del continent. Amb un alt impacte econòmic, la cursa té un retorn a la ciutat de 3 milions d'euros.

Gràcies a l'esdeveniment, acudiran a la capital del Baix Camp estrelles del ciclisme com són Alberto Contador, Óscar Pereiro o Melcior Mauri i corredors de 18 nacionalitats diferents.

La marxa donarà el tret de sortida el diumenge 19 de maig a la zona del Tecnoparc i oferirà la possibilitat de competir en tres modalitats diferents: una distància de 188 quilòmetres, una de 133 i la més curta, de 95. Un any més, l'elevada participació femenina serà un dels factors que potencien el prestigi de la Polar Gran Fondo La Mussara.