Back to top

El Reus, cara a cara amb un rival directe: el Caldes

Els del Vallès Oriental se situen dos punts per sota dels roig-i-negres a la classificació.
ENTRENAMENT REUS

Ensopegar no és un problema si se sap rectificar, i el Reus Deportiu Miró va deixar escapar dos punts molt valuosos a la pista del Club Patí Taradell la setmana passada.

Lluita aferrissada pel play-off

Aquest divendres a les nou de la nit és el dia perfecte per demostrar que l'empat contra el penúltim classificat va ser només un error, ja que els roig-i-negres reben al Palau d'Esport al Club Hoquei Caldes.

Els calderins se situen només dos punts per sota dels de Jordi Garcia, i han iniciat l'any amb la mateixa dinàmica que els reusencs, sumant un empat i una victòria.

Els propòsits d'any nou

Tota la feina d'aquest 2020 encara està per fer. El Reus disputarà la Copa del Rei del 19 al 22 de març a Riazor, i el dia 30 de gener se sortejarà el quadre de quarts de final.

En competició europea, els ganxets són tercers, amb opcions encara de classificar-se primers o segons de grup. En OK lliga, és essencial fer el millor paper possible per obtenir un bon lloc al play-off.

Pol Ferrar i Pablo del Río, preseleccionats

Pol Ferrer, porter del Club Patí Vilanova
Pol Ferrer, porter del Club Patí Vilanova

El nou any obre també la porta a altres competicions, és el cas de la Taça Latina que disputarà la Selecció Espanyola Sub-23 d'Hoquei Patins. Una competició que es jugarà a Setmana Santa i que enfronta a les quatre seleccions més potents d'Europa. El roig-i-negre Pablo del Río és un dels preseleccionats i també Pol Ferrer, porter reusenc que milita actualment al Club Patí Vilanova.

Pablo del Río, jugador del Reus Deportiu: "Ara viatjarem fins al CAR de Sant Cugat per participar en dos entrenaments, el 27 de gener i el 25 de febrer, i a partir d'aquí sortiran els convocats definitius per jugar la Taça Latina".