El Reus cau dempeus davant l'Albacete

El Club de Futbol Reus Deportiu perd el seu primer partit de temporada a casa davant l'Albacete per 1 a 2. Els roig-i-negres, que han fet mèrits per treure alguna cosa positiva del fortí reusenc, no han pogut evitar que els tres punts viatgin a Castella- la Manxa.
Imatge del partit entre el CF Reus i l'Albacete

FOTOGRAFIA: LaLiga123

L’Estadi Municipal s’ha llevat tranquil aquest matí tot i el recordatori a les xarxes socials de què els aficionats tenien una cita per donar suport a la plantilla roig-i-negra en la seva entrada als vestuaris. Els jugadors han anat arribant en comptagotes a les instal·lacions reusenques però ningú els hi ha pertorbat la pau. A les 11 en punt, més moviment al Carrer Recasens i Mercader. Una trentena d’aficionats han desplegat una pancarta davant l’Estadi on es podia llegir “LFP = Màfia”. A crits de “Tebas vete ya” ha arribat l’hora del matx corresponent a aquesta Jornada 4 de LaLiga123.

Amb la sorpresa d’un 11 inicial on no figurava el recent incorporat Olmo, els roig-i-negres s’han sentit còmodes sense el seu capità. Potser acostumats ja a aquestes tres darreres jornades, o bé al caliu de l’afició que avui ha respost omplint l’Estadi amb 2.230 espectadors.

Massa càstig per un bon Reus

La primera aproximació reusenca no ha tardat a arribar. Al minut 3, Bastos ha aprofitat un error de Fran García per sevir l’esfèrica a Linares, que, d’esquena a la porteria, no ha pogut rematar. El refús ha caigut als peus del 2 del Reus però el xut li ha sortit molt desviat. Dos minuts després, Carbonell ha provat sort amb un tir llunyà que no ha trobat porteria. Els reusencs gaudien de la possessió i el control del matx fins que ha arribat el gol visitant. Bela, per banda, ha centrat una pilota enverinada que s'ha introduït de forma fortuïta a la xarxa de Badia en la que ha estat la segona aproximació del conjunt blanc (0-1).

El Reus no s’ha arronsat. Ho seguien intentant els de Xavi Bartolo abans d’arribar al descans de la mà de Mario Ortiz, que per ben poc no empata el partit. L’Albacete ha respost amb dues ocasions més que no han neguitejat el cos del mur reusenc: una de Bela, molt desviada, i una altra d’Eugeni, amb la mateixa fortuna. La primera meitat ha finalitzat amb un míssil de Gus Ledes que Nadal ha enviat a córner amb la punta dels dits. El col·legiat ha decidit que aquest no s’havia de llançar i ha indicat la final del primer temps.

Un final sense premi

Ja a la represa, el Reus s’ha bolcat a l’atac per intentar fer justícia. La primera ocasió clara de la segona meitat ha arribat després d’un cop de cap desviat de Carbia al minut 47. Carbonell ha centrat l’esfèrica dins l’àrea al minut 51, i Borja Herrera ha rematat amb el front a les mans de Tomeu. Gerra però d’aigua freda. L’Albacete ha aconseguit l’avantatja mitjançant Caro al minut 55. El d’Estepa ha acompanyat l’esfèrica amb el cap després d’una falta dels manxecs que Badia no ha refusat correctament (0-2).

I del 0 a 3, a l’1 a 2 en poc menys de tres minuts. Al 70, Bela, de volea, ha fet lluir Badia. El rebot ha caigut als peus de Susaeta que ha enviat la pilota al lateral de la xarxa. I quan més patien els del Baix Camp, ha arribat el gol. Enri ha aprofitat una pilota llarga de Borjita per retallar distàncies i fer el seu primer gol a la Segona Divisió (1-2).

El Reus podia empatar el partit i ha tret totes les seves armes per fer-ho. A 10 minuts per finalitzar l'encontre, el mateix Enri, amb una rematada acrobàtica, per ben poc no posa les taules, però Tomeu ha desviat a córner amb una gran intervenció. En la jugada següent, la defensa de l'Albacete ha tornat a fer lluir el seu porter que ha desviat la pilota a la cantonada. Gran intervenció de Linares, gran intervenció de Badia, gran intervenció també de Tomeu. En uns últims minuts d’infart el Reus no ha aconseguit el premi del gol i suma, injustament, la segona derrota de la temporada.

Amb aquesta derrota Els de Xavi Bartolo se situen, de moment, catorzens a la taula classificatòria. La setmana vinent el Reus visitarà l'Heliodoro Rodríguez López per enfrontar-se al Tenerife. Abans però, aquest dimarts toca Copa del Rei davant l'Osasuna al Sadar en la segona ronda d’aquesta competició.