El Reus cau a quarts de final

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei no ha passat de quarts de final de la Copa del Rei. Els roig-i-negres s’han acomiadat de la competició en el primer partit després de perdre 2 a 4 contra el Voltregà. La sorpresa del torneig l’ha donat el Vic que ha aixecat el títol de campió després de guanyar el Barça per 2 gols a 1.

Dos minuts ha necessitat el Voltregà per posar-se per davant. Una pèrdua de pilota al mig del camp de Joan Salvat l’ha aprofitat Alez Rodríguez per avançar els seus. Al 8 Eric Vargas ha culminat un bon contraatac dels de Sant Hipòlit per posar el 0 a 2. Els de Domínguez han hagut de nedar a contracorrent però els dos gols els han fet mostrar la seva millor versió. Malgrat tenir arribades els roig-i.negres han pagat cara la falta de punteria.

Només Coy de penal ha aconseguit enviar la bola al fons de la porteria al minut 15. Al 30 Dani Rodríguez amb un xut creuat ha anotat el tercer pel Voltregà i amb una gran jugada individual Jepi selva ha retallat distàncies cinc minuts després tot i que ha servit de poc, el final ja estava escrit, perquè Coy ha desaprofitat les ocasions de falta directa i Vargas sense pietat ha fet el 2 a 4.

El camí del Reus a la Copa ha estat breu. Ara caldrà recuperar-se d’aquest cop i pensar en la Copa de la CERS i en assegurar el 4t lloc a la taula de l’OK lliga.